Υδραυλικοί Aνελκυστήρες

Υδραυλικός Ανελκυστήραςείναι αυτός στον οποίο η αναγκαία ενέργεια για την ανύψωση των φορτίων εξασφαλίζεται από μια ηλεκτροκίνητη αντλία η οποία μεταβιβάζει υδραυλικό ρευστό (λάδι) σε μια ανυψωτική μονάδα (έμβολο-κύλινδρος) η οποία επενεργεί άμεσα ή έμμεσα στο θάλαμο.

Η κάθοδος, γίνεται απλά με το άνοιγμα της βαλβίδας καθόδου (μηδαμινή κατανάλωση ρεύματος στην κάθοδο).


Η εγκατάσταση των υδραυλικών ανελκυστήρων είναι το ίδιο ασφαλές με τους μηχανικού ανελκυστήρες καθώς διαθέτουν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Η εγκατάσταση τους είναι πιο απλή και υπάρχει η δυνατότητα το μηχανοστάσιο να μην βρίσκετε δίπλα στο φρεάτιο. Η λειτουργία τους είναι αθόρυβη, η κίνηση του θαλάμου γίνεται ομαλά καθώς επίσης και η στάση σε όροφο.


Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες έχουν την δυνατότητα σε ολική διακοπή ρεύματος να γίνει αυτόματος απεγκλωβισμός των επιβατών. Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεγάλους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους για μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες, τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται στην εγκατάσταση είναι εγκεκριμένου τύπου και η εγκατάσταση τους γίνετε σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΕΝ ISO 9001: 2000.